Treskúca zima a nič na zahriatie? Jano dá alkoholu úplnu STOPku a nevyhne sa kritickým slovám!

Ján Cepec pracuje ako kuchár, takže variť by mal vedieť. Jeho životná cesta ho však naučila úplne sa zrieknuť alkoholu, a to sa môže stať kameňom sváru u dnešnej návštevy!

Drink na privítanie k relácii o varení patrí rovnako ako program, Jano ho napriek tomu do svojho "dňa D" nezahrnie. Namiesto toho konkurencia dostane nápoj, ktorý však určite zregeneruje nie len ich pečeň, ale rovno celé telo. "Chuťovo to nie je zlé, ale tým, že je taká kosa, tak mne by tam pasovalo niečo alkoholické, mne to je strašne studené," povie na rovinu uzimená Eva, ktorá varila hneď v úvode týždňa. Ak by hostia čakali, že im aspoň pri stole Janko naleje nejaké to vínko, budú na omyle. "Mohol sa hecnúť a mohol nám ponúknuť, nemusel piť on, ale patrí sa to," prizná Eva a nebude jediná, ktorá bude bez alkoholu smútiť. "Toto je bezalkoholová zóna, keď si ho budete pýtať každé kolo, ja ho nezbehnem kúpiť," vytočí sa po slovách hostí dnešný hostiteľ. A povzbudenie bude chýbať hosťom aj pri programe, keďže pôjde o aktivitu, ktorá je pre mnohých bez pohárika nemožná. ​Bude práve nedostatok alkoholu najväčšou prekážkou dnešného večera alebo si ostré slová neodpustí ani menu

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!