Krehká Paťka sa položí pod náporom kritiky: TÝMTO ju súperi doženú k slzám!

Človek, ktorý sa rozhodne prihlásiť do Bez servítky musí neraz rátať aj s nepríjemnou kritikou zo strany konkurencie. Niektorým úprimne jedlo nechutí, iný hrajú taktiku!

Tento týždeň jej bude čeliť Patrícia, ktorá bude variť dnes podvečer. Pre hostí si pripraví menu, ktoré pravidelne varí pre svoje okolie a všetkým vždy chutí. Pre reláciu o varení podľa konkurencie nestačilo. Výčitkou budú aj použité suroviny. "Žijú na dedine, mohli by mať všetko bio, ale vidieť, že zdravú stravu až tak neriešia," povie Diana, ktorá v pondelok hosťom vyrazila dych kubánskou kuchyňou. Mamina dvoch detí s rodinkou býva vo veľkom dome neďaleko Nitry, kde majú prísun čerstvých surovín a vajíčok od domácich sliepok. Do svojich jedál napriek tomu použije suroviny, ktoré nie sú najzdravšie a už vonkoncom nie bio. "Som len mama, nie som nejaká šéfkuchárka a ozaj to bolo s láskou varené," ohradí sa dnešná hostiteľka. Paťka sa bude pri stole tváriť, že je nad vecou a kritika ju nezobrala, no nakoniec slzy neudrží a utešovať ju bude musieť jej pomocník a manžel! "Nerátala som s takouto kritikou, ostala som nemilo prekvapená. Ostala som z tých ľudí sklamaná," zaznie z jej úst. Bude kritika od konkurencie na mieste? 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!