Večer u Jožka sa nečakane vyostrí: Medzi Dianou a Patrikom sa strhne ostrá hádka!

Partička v Bez servítky si už v úvode týždňa ihneď sadla. Nie vždy každému chutilo, no všetka kritika sa nakoniec dala vysvetliť. Vyzerá to však, že záver týždňa bude prekvapením pre mnohých!

Tridsaťdvaročný otec dvoch detičiek, Jozef, pracuje ako údržbár, málokto by na neho tipoval, že je aj skvelým kuchárom. Chlap ako hora prekvapí dokonca vegánskym predjedlom. Po predjedle sa však bude okrem hlavného jedla dať krájať aj napätie. Na konci týždňa budú viacerí hostia vymýšľať, čo by hostiteľovi vytkli. Jozef kritizoval takmer každý večer, preto kritické slová z úst jeho dnešných hostí nikoho neprekvapia. Ako veľká kritička sa ukáže Diana, ktorá obviní Patrika, že nič nezjedol napriek tomu, že bude tvrdiť, ako veľmi mu u Jožka chutí. "Čo, keby sme si zhodnotili celý týždeň a povedali si, aká sme zostava?" Navrhne Patrik. To spustí lavínu ostrých slov voči Diane. "Mal som na ňu také nervy, že som to musel povedať," riekne Paťo. "Ja sa nepretvarujem. Keď mi niečo nesadne, tak to na rovinu poviem," ohradí sa Diana. "Diana ma sklamala na plnej čiare a vôbec ma nebude mrzieť, keď ju už neuvidím," pridá sa k Patrikovej kritike Ela. Výčitkou bude jej údajne kyslý výraz pri štvrtkovom programe. "Mal som chuť ich všetkých poslať domov," uvedie Jožko, ktorému to pokazí večer! A ako to dopadne? Sledujte veľké finálne tohto týždňa dnes podvečer na JOJke.

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!