Zaujímavé praktiky: Dominika najprv vyúdi celú bytovku a nakoniec vytiahne dezert z toalety!

Dominika zatiaľ toho moc nenahovorila, dnes sa však predvedie v kuchyni a takmer dôjde ku katastrofe!

Dvadsaťjedenročná kuchárka pracuje ako čašníčka a vo svojom veku je už maminou. Svoju dcérku porodila v osemnástke. Skúsenosti v kuchyni teda má. Milovníčka tradičných jedál si pre hostí pripraví cesnačku, ktorou sa nedá pravdepodobne nič pokaziť. Lenže takmer dôjde ku katastrofe kvôli pripálenému doplnku polievky. K poctivej cesnakovej polievka predsa patria domáce krutóny. "Toto, keď uvidí Slovensko, tak ja už radšej dneska začnem chodiť po kanáloch," vyjdú z Dominiky slová a takmer to v kuchyni vzdá. Budú nakoniec zasahovať hasiči alebo stihne Dominika vyvetrať a hostia si nič nevšimnú? 

Zdroj: TV JOJ

To však nebude jediný problém. Malinký byt, ktorý s rodinkou mladá kuchárka obýva, sa musel kvôli hosťom trošičku prerobiť. Chladnička na chvíľu zaujala svoje miesto v kúpeľni, aby sa hostia pomestili k stolu. No, keďže jej dezert musel pred podávaním poriadne stuhnúť, vyberie ho pre hostí čerstvý rovno z toalety! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!