To vyzerá poriadne nebezpečne: Namiesto welcome drinku vytiahne Juraj na svojich hostí pištoľ!

Na bývalého moderátora detskej relácie by len málokto tipoval program plný akcie a nebezpečia. Dnes pôjde skutočne do tuhého!

Na svoj vek vyzerá Juraj Lím výborne. Okrem varenia je tiež milovníkom motoriek a pravidelne cvičí. Doma má bežecký pás, nájdete ho však pravidelne aj v posilňovni. Svojich hostí prekvapí okrem chutného menu tiež netradičným programom - hosťom vloží do rúk skutočnú zbraň. Počiatočné sklamanie z nealkoholického prípitku sa ukáže ako opodstatnené. Ísť pod vplyvom na strelnicu je totiž absolútne vylúčené. Zo zbrane nestrieľal doteraz žiadny z nich, preto to pre nich bude skutočný zážitok. Juraj je dokonca držiteľom legálnej zbrane. "Som taký James Bond dvakrát do roka," prizná Juraj, pre ktorého je strieľanie záľubou. "Od Juraja som nečakala takýto program, čakala som nejakú spoločenskú hru," nebude skrývať prekvapenie Dominika, ktorá dnes ostatných prekvapí svojim správaním - bude odtrhnutá z reťaze. A najlepšieho strelca neminie ani darček od Juraja. Kto sa ukáže ako najlepší strelec, zistíte už dnes podvečer na JOJke! 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!