Sexi fitneska Michaela provokuje nejedno mužské oko: Pozrite sa na jej vypracované telo!

Dnešná kuchárka, dvadsaťpäťročná Michaela, pracuje ako osobná online fitnes trénerka. S cvičením a chudnutím nemá problém. Najedia sa dnes u nej hostia?

Michaela pomáha k splneniu snov nejednej dáme. "Mojou prácou je online trénovanie dievčat, ktorým pomáham na ceste za svojou vytúženou postavovo," vysvetlí Miška. Fitneska žne úspech za úspechom. "Okrem toho, že som trénerka, získala som titul majsterky Slovenska v bikini fitnes a skončila som piata na majstrovstvách sveta," pochváli sa v Bez servítky úspechmi. Hostia budú dnes v očakávaní, čo im Miška pripraví. Ak by ste tipovali, že to budú potraviny, ktoré môže jesť aj ona pri svojom zdravotnom štýle, nebudete vedľa. To, čo nakoniec uvarí bude aj pre ňu samú prekvapením, pretože je v špeciálnej diéte. "Šestnásť hodín držím post a osem hodín papám," prizná Michaela svoje tajomstvo štíhlej línie a dôvod, prečo pri príprave menu nič neochutná. Okrem toho nepije žiadny alkohol, ktorý neponúkne ani hosťom! 

Zdroj: TV JOJ

Miška je skutočne krásna žena a všimnú si to aj chlapi tohtotýždňovej zostavy Bez servítky. Konkrétne Michal si pôjde dnes "oči vyočiť". "Ja som slobodný, ja môžem," povie Miško na margo toho, že si dnešnú kuchárku bude až moc obzerať. Tej to však nebude vadiť, pretože je na obdivné pohľady so svojou figúrou zvyknutá. "Miškin zadok? To sa proste nejde nepozerať," všimne si aj Barbora. Okrem zadku sa stredobodom pozornosti stane aj výstrih. "Myslím si, že to bolo z jej strany taktické, že zakryje nedostatky jedla svojím výzorom," povie na rovinu Paťo! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!