Alica sa pod náporom kritiky psychicky zloží a hostí opustí: Podarí sa jej dokončiť jej večer?

Mamička v kuchyni, Alica, dnes nezvládne vypäté emócie. Hostia k nej prídu s určitým očakávaním po tom, čo ona predošlé dni kritizovala. Priamo pred ich očami sa zrúti!

Alica má ročnú dcérku Jaroslavu, ktorú nadovšetko miluje. Otca svojej dcérky nerada spomína, no s Jarkou si vystačia aj samé. A aj materstvo ju toho naučilo dosť v kuchyni. Nakoniec to nebude varenie, ale reakcia na jej menu, ktorá ju doženie k nervovému zrúteniu. "Komplimenty, ale žiadna kritika. Síce ju znesiem, ale nechajte si ju radšej na zajtra. Takže na vaše zdravie, ja si svoje ničiť nebudem," na rovinu povie hosťom pred prinesením prvého chodu. "To, čo ste mali na tanieri som ja," povie Alica pri druhom chode, ktorým bude údajne mastné mäso a ostatní budú narážať na jej váhu. Alica nemá, našťastie, problém priznať si, že nemá miery modelky. Spustí to však konflikt medzi ňou a fitneskou Miškou. Zvyšok večera sa bude držať v napätej atmosfére a Alici napokon prasknú nervy! 

Zdroj: TV JOJ

Do Alice sa pustia aj ďalší konkurenti, a to najmä Patrik, ktorému ona sama včera nedarovala nič. Za svojím menu si bude stáť aj po kritike. "Na tom tanieri som si odprezentovala samú seba a mňa váš názor, prepáčte, ale v tomto ohľade vôbec nezaujíma," daruje hosťom pri stole poriadne ostré slová. "Varila si pre nás, nie pre seba," povie jej Barbora do očí. Večer razom pôjde do záhuby. Ostatní budú jej slová brať ako obrovskú urážku a ona sa bude chytať aj slamky. Patrikovi začne vyčítať, že včera zlyhal, to ju doženie až k citovému výlevu a hostí na chvíľu bude musieť opustiť. ​"Ja si myslím, že tá naša kritika ju poriadne dorazila," prizná po odchode Alice aj samotná Michaela. Ako celý večer dopadne a vráti sa napokon hostiteľka k stolu?

  

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!