Žaneta bude dnes poriadne provokovať: TOTO Peťovi frajerka len tak ľahko neodpustí!

Peter to dnes bude mať poriadne ťažké. Okrem toho, že bude musieť navariť menu, ktoré si zaslúži minimálne päťsto eur, bojovať bude musieť napokon aj sám so sebou!

Vyučený kaderník si pre hostí pripraví kuracie prsia a v znamení pŕs sa bude napokon niesť celý večer. Blondína, ktorá na seba často strháva pozornosť počas dvoch dní stihla previesť zaujímavé módne kreácie, ale aj výrazné líčenie. A inak tomu nebude ani dnes. V pozore bude tentokrát jej hlboký výstrih. "Priznám sa, očká mi ubiehali neskutočne na Žanetku," prizná sa Peťo. "Dnes, keď bude vedľa mňa, to je diagnóza na škúlenie," všimne si blondína, že viaceré oči smerujú práve do jej výstrihu. A na svoje prednosti je patrične hrdá. Dokonca si ich pomenovala. A nie je to prvoplánová Danka a Janka. Keďže vie Žaneta taliansky a istý čas mala vzťah aj s Talianom, nazvala ich Gina a Lola. "Keby len mená, oni si zaslúžia aj rodné čísla," adresuje svojim prednostiam priamočiara blondína. A to, že pohľad dnešného hostiteľa bude občas ubiehať práve do dekoltu prísediacej, si všimnú aj ostatní. "Všimla som si, že Peťkovi uteká pohľad Žanetke do výstrihu, ale ktorí zdraví chlapi sa tam nepozrú?" Neujde ani Lenke. Peter má však partnerku, s ktorou dokonca býva. Ktovie, čo povie na to, keď to uvidí! 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!