Mirka sa dnes rozhovorí o nehode s prominentným politikom: Veľký zázrak, že prežila!

Tento týždeň vidíte v relácií TV JOJ skutočne pestrú zostavu kuchárov. V piatok varenie zavŕši Mirka Fabušová. Tú si môžu diváci pamätať aj vďaka nepríjemnej nehode s Borisom Kollárom!

Koniec roka 2020 sa modelke a vizážistke nespája s dobrými spomienkami. Zažila nepríjemnú nehodu, po ktorej skončila v nemocnici vo vážnom stave. Mirka považovala za zázrak, že z nej vôbec vyviazla živá. "Tá autonehoda bola veľmi ťažká. Veľký zázrak, že som prežila. O to vďačnejšia som za to, že som tu," zdôverí sa Mirka pred kamerami TV JOJ. Štvrtý stavec po nehode ostal Mirke zlomený a platničky medzi piatym a siedmym stavcom vysunuté!

Zdroj: IG/mirkafabus

To, že je Mirka krásna žena, ktorá to vie s vizážou, je zjavné, ako jej to však ide v kuchyni? "Mne absolútne nejde o výhru, len chcem ukázať, že aj pekná žena vie navariť," zaznie dnes z jej úst. Zráta jej Viktória včerajšie ostré slová? Tej menu totiž včera neľútostne kritizovala - tradičné ukrajinské jedlo jej nechutilo a dala to hostiteľke poriadne pocítiť. A "na nervy" začala liezť aj Adamovi, s ktorým si doteraz výborne rozumeli. ​Vyzerá to, že včera sa ukázalo, komu ide o výhru a kto sa snaží užiť si pekné chvíle. Kto teda napokon získa výhru a jeho menu ohodnotia za najlepšie? Sledujte dnešné finále Bez servítky a dozviete sa to! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!