Posledný večer týždňa sa zmení na frašku: Takéto ostré slová v Bez servítky ešte nepadali!

Patrícia pôjde dnes v kuchyni na isto a variť bude so svojím priateľom, ktorý je vyučený kuchár. Kritikou jej hostia šetriť nebudú, a to najmä Gabika. Tá jej spočíta všetku kritiku!

Pokojná atmosfére sa razom zmení na večer plný napätia, keď hostia zistia, že si Paťa na pomoc s varením prizvala svojho priateľa, ktorý je vyučeným kuchárom. "Myslel som si, že to všetko urobíš sama a že aj Gordon Ramsay by sa obrátil vo dverách. Aj ja som si mohol Pohlreicha zavolať a nezavolal som si ho" zaznie z úst Michala, ktorý je profesionálny kuchár, no hostí svojím menu nenadchol. Najväčšia kritika bude v piatok znieť z úst Gabriely, ktorá dnešnej hostiteľke nič nedaruje. "Paťa sa celý týždeň prejavuje ako najväčšia harpya, akú som kedy v živote stretla," povie na rovinu svoj názor Gabika, ktorá varila v stredu. "Ja som to dusila celý čas v sebe. Keď som sa dozvedela, že varil profesionálny kuchár, tak som jej to dala vyžrať," ozrejmí Gabika, prečo dnes večer nebude šetriť slovami plnými kritiky!

 

Kritika jedla, ktoré nesplnilo očakávania Gabiky sa premení na osobné ataky. "Ty asi najviac potrebuješ tie peniaze, dávaš nám to celú dobu najavo, ale predpokladala som, že budeš robiť sama," daruje poslednej kuchárke tohto týždňa. "Musel som zasiahnuť, lebo by nám to pokazilo kompletne celý večer," zachráni situáciu napokon Mišo. Ani to nepomôže, po dezerte prídu ďalšie ostré slová, ktoré sa už ale Paťky poriadne dotknú. Narážky na to, kto viac potrebuje peniaze, nahradia osobné urážky. "Ja som na strane pravdy a obhajujem pravdu a nie lož," vysvetlí svoju obranú stragégiu Paťa. Keby nebolo ďalších prísediacich, možno by si dievčatá aj napokon skočili do vlasov. Ako dopadne zvyšok večera a kto si napokon odnesie 500 eur za najlepšie menu, sa dozviete už dnes na JOJke. Ak ste nestihli niektorú z tohtotýždňových epizód, nájdete ich aj v archíve.

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!