Prehnaný luxus alebo len čistá láska? Pozrite, AKÝ život žije sučka Nory Kabrheľovej!

Nora Kabrheľová je známou milovníčkou psíkov. Jej sučka Šarika pre ňu znamená dokonca viac ako väčšina ľudí!

Bývalá televízna hviezda a podnikateľka to povie v Bez servítky na rovinu. "Psy mi nahrádzajú úprimných ľudí, lebo tých nepoznám. Možno na jednej ruke ich spočítam." Jej milovaná sučka je pre ňu veľmi blízka a má dokonca vlastnú kúpeľňu. arika je ako moje dieťa, ona je také moje dievčatko maličké," rozcíti sa dnešná kuchárka. Okrem toho, že má jej milovaná sučka vlastný priestor na kúpanie, jej šatstvo je umiestnené v samostatnej skrini! Prečo sa Nora radšej obklopuje štvornohými miláčimi? "Ja už som unavená, nechcem sa s nikým stretávať," zaznie z jej úst v kuchárskej šou na JOJke.

Zdroj: TV JOJ

​Bude Šarika pomáhať aj pri príprave piatkového menu? Keď ju predstaví Nora pri stole svojim hosťom ako známu slovenskú celebritu, mnohí ostanú prekvapení. "Šariku pozná pol Slovenska, si dovolím tvrdiť. Každý vie, kto je Šarika, že to je môj pes," myslí si Nora. "Ja som doteraz nevedela, kto je Šarika," zareaguje Lenka a ostatní hostia tiež nebudú z prítomnosti psa pri stole zrovna nadšení! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!