Bez servítky sa v utorok zmení na bojisko: Prejavia sa vzájomné nesympatie Moniky a Valiky!

Vzájomné nesympatie dvoch kuchárok sa ukážu už počas druhého večera v tomto týždni. Monika a Valika pokazia večer Alex poriadne ostrou výmenou slov. Dôvod bude skutočne bizarný!

K hádke ich doženie dezert. A to konkrétne ešte ten zo včera. Valika totiž v úvode dnešného dňa prizná, že jej Monikin dezert neurobil najlepšie. Preto sa prvá hostiteľka tohto týždňa spýta, čo hovorí na ten dnešný. Vyzerá to, že vzájomné nesympatie dvoch tmavovlások sa začali tvoriť už v pondelok, Valika podľa vlastných slov prišla domov včera hladná a musela zjesť párky. "Monika veľmi šťuchá, ale do veľmi zlého osieho hniezda," zaznie z úst jej oponentky. "Ako môže byť ten dezert taký famózny, keď si ho ani nedožrala?" Zareaguje Monika. "Pre mňa je Monika hlúpy človek. Je ten typ, že pre debila, každý debil," neodpustí si Valika a nakoniec sa zdvihne pod náporom ostrých slov konkurentky od stola. Celý konflikt vznikne z dôvodu, že Monika nevie prijať kritiku. "Hneď, ako si vystúpila z auta, si bola arogantná a hnusná," neodpustí si slová Monika. V úvode hádky sa budú ostatní súťažiaci tohto týždňa držať v ústraní a spočiatku zostanú bez slov, no nakoniec budú musieť zasiahnuť, pretože by si dievčatá pravdepodobne skočili do vlasov. Uzmieria sa napokon? Alebo bude napätá atmosféra pokračovať? Zistite to už dnes podvečer na obrazovkách TV JOJ!

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!