Nová obeť alebo len taktika? Monika svoje nepriateľstvo nasmeruje na jediného chlapa v pätici!

Predposledný deň tohto týždňa v Bez servítky už len ťažko skryjú konkurenti svoju taktiku. Vyzerá to, že Monika si nájde nového nepriateľa. Ivan dnes ukáže, s akými hrá kartami celý týždeň!

Všetci pravdepodobne čakali, že vo štvrtok Monika spočíta Valike vzájomné nesympatie. To by však nebola Monika, aby neprekvapila. Zasadne si tentokrát na Ivana, u ktorého včera dievčatám chutilo. Vtedy ešte netušili, že Ivan je vyučený kuchár a prizná to až dnes u Valiky. "Myslela som si, že Ivo bude ten, ktorý sa tu nebude na nič hrať," zareaguje na jeho priznanie svojrázna tmavovláska, ktorá sa predviedla v kuchyni v úvode týždňa. Ani ostatným ženám pri stole nebude Ivanovo priznanie ľahostajné. O to viac, že to prizná až po svojom kuchárskom dni. "Takto sa ľudia nechovajú, ani ten posledný cigán z osady sa tak nezachová," povie Monika, ktorá kritikou na svojich konkurentov rozhodne nešetrí. To, že negatívna pozornosť sa presunie z Moniky na Ivana, si všimnú aj ostatní. "Pre mňa je to dobré, že konečne som nevyzerala ako debil ja," pomyslí si dnes Monika. Ako vezme to, že sa mu dievčatá otočia chrbtom? "Ja som sem prišiel hrať, ale aj vyhrať," prizná Ivan svoje pocity po tom, čo bude čeliť kritike od prísediacich dám!

 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!