Bývalý vzťah Zuzanity má poriadne drsnú dohru: Jej EX jej údajne robí peklo zo života!

Zuzanita nedávno poriadne naštvala svojho bývalého priateľa, keď od neho vzala peniaze na plastiku pozadia v Španielsku, aby ho následne poslala k vode. Jozef dnes svojej o 14 rokov staršej láske nemôže prísť na meno. Podľa Zuzanity bolo ale všetko celkom inak!

Po rozpade dvojročného vzťahu sa dvadsaťdvaročný mladík obrátil na médiá, aby sa všetci dozvedeli, aká Zuzanita skutočne je. Podľa neho si v mnohých oblastiach života poriadne vymýšľa, a keď mu zlomila srdce, rozhodol sa nenechať to len tak. S peniazmi, ktoré do nej za tie dva roky investoval, sa už vraj rozlúčil. Ocenil by ale, keby sa mu vrátila aspoň čiastka za plastiku pozadia. Tú jej postupne celú uhradil. Posledných 3 tisíc eur z celkových viac než 10 a pol tisíca jej mal pritom dať, aby mu odpustila jeho prehrešky a vzala ho po hádkach späť. Hoci si ale influencerka peniaze vzala, s mladíkom sa aj tak rozlúčila. To ho nahnevalo natoľko, že sa obrátil na niekoľko médií v Česku aj na Slovensku, a prerozprával im svoj srdcervúci príbeh!

Podľa Zuzany Žilinčíkovej bolo všetko trochu inak, než ako Jozef hovorí. Priznala, že s Jozefom tvorila istú dobu pár. "Čo sa týka operácie môjho zadku, že mi to zaplatil celé on, to vôbec nie je pravda," poprela jeho tvrdenie. "Je pravda, že mi prispel finančnou čiastkou. Daroval mi to ako darček na moje narodeniny," povedala s tým, že ju vraj k zákroku jej expartner sám prehovoril. "Pretože sa mu páčia veľké zadky, tak mi sám navrhol, že by som si mohla ísť nechať urobiť prsia alebo zadok do Turecka. Vybrala som si zadok, pretože prsia už netúžim mať väčšie," prezradila českému Blesku. Operácia v Turecku nakoniec nevyšla, a tak sa o rok neskôr vybrala do Španielska. Aj tentoraz ju Jozef nadšene podporoval. Malo ísť vraj o darček k jej 36. narodeninám. "Nezaplatil mi celú operáciu, ako dotyčný tvrdí," hovorí Zuzanita. Po prílete domov na influencerku čakalo kruté prekvapenie. "U dotyčného sa prevalila komunikácia s neznámou ženou, ktorú s ňou viedol celý čas, keď som sa ja zotavovala v Španielsku. Možno ešte aj predtým, pretože správy mazal. Ale tieto nestihol, zabudol. Možno to bol osud, aby som mu na to prišla," hovorí dnes Zuzanita.

Komunikácia mala zahŕňať flirtovanie, ohováranie Zuzany a dokonca aj plány do budúcnosti a slová o svadbe. "Urazil a ponížil ma na plnej čiare. Komunikáciu s ňou som si odfotila do telefónu, aby som mala dôkaz, že sa mi to celé len nezdalo," prezradila modelka. "Na základe tohto som sa rozhodla ukončiť vzťah, pretože si ma nevážil a za mojím chrbtom kul pikle s inou ženou“ uviedla.

Kvôli rozchodu sa teraz chce podľa Žilinčíkovej mladík mstiť tým, že ju ohovára a peniaze, ktoré jej daroval, chce naspäť. Tu ale problémy nekončia: Jozef vraj obvoláva aj jej rodinu, kamarátov a známych. "Obťažuje ma v mojom bydlisku, svojvoľne mi vchádza na dvor, narúša moje súkromie - musela som to už riešiť aj s políciou,“ popisuje. Slová o polícii potvrdil aj Jozef. Ten vraj podľa svojich slov na mužov zákona dobrovoľne počkal, v pokoji sa s nimi pobavil a oni mu odporučili, aby všetko vyriešil s právnikom. Zuzanita ale jeho verziu o pokojnom rozprávaní a "šírení pravdy" úplne nezdieľa. "Musím povedať, že som sa v živote necítila tak ohrozene, ako teraz. Bojím sa, čo ešte vymyslí, len aby sa mi pomstil ako odvrhnutý milenec,“ zúfa si influencerka, ktorá vraj na mladíka už podala trestné oznámenie! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!

Tagy: Zuzanita