Po úspechu svojho manžela sa rozhodla navariť aj Veronika Papp: Aha, čo bonzla na Roba!

Po úspechu jej manžela sa do kuchárskej šou rozhodla prihlásiť aj jeho milovaná polovička. Ako zvládne obstáť v kuchyni Veronika?

Vo februári sa v Bez servítky predviedol spevák Robo Papp, v tom čase mu s varením pomáhala aj jeho žena Veronika. Tej sa varenie pred kamerami TV JOJ natoľko zapáčilo, že sa rozhodla sama prihlásiť so svojím menu. Narozdiel od Roba si Veve v kuchyni poradí vo väčšine prípadov sama. Prezradila však, že hlavným kuchárom v ich domácnosti je práve jej manžel. "Mne v kuchyni neasistuje muž, pretože ja som v kuchyni veľmi málo, skôr ja asistujem môjmu mužovi. On varí fantasticky," zdôverila sa Veve pred kamerami JOJky.

Zdroj: TV JOJ

​Aj dnes sa však samotná kuchárka dostane do momentu, kedy si bez šikovných rúk svojho manžela neporadí. Robo sa Veronike bude hodiť pri nepríjemnej činnosti - krájaní cibule. Dnešná kuchárka totiž priznala, že práve krájanie je jej najmenej obľúbenou činnosťou v kuchyni. "S mojím mužom som nielen preto, lebo je vynikajúci kuchár a spevák, ale ešte je to aj strašne dobrý človek človek," vyzná sa pred kamerami krásna manželka Roba Pappa!

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!