Práca snov? Zuzanu živia sociálne siete: Neuveríte, koľko fanúšikov má jej profil!

Mama a influencerka v jednom. To je dnešná kuchárka. Na Instagrame ju nájdete s takmer 50-tisícovou fanúšikovskou základňou. Čo povedia hostia na jej zdravé menu?

Vyzerá to, že v Bez servítky bude v utorok variť ďalšia známa osobnosť zo sociálnych sietí. "Mojou prácou je influencer. Keď som porodila svoje druhé dieťa, keďže som bola doma, nevedela som, čo s časom, tak som si vymyslela, že sa začnem venovať ľuďom cez kamery," prezradí v Bez servítky. Napriek tomu, že má Zuzka len 37 rokov, jej najstaršia dcéra má takmer 17 rokov a mladšia osem. "Som dosť akčná a bláznivá mama," zdôverí sa pred kamerami. Okrem toho, že je maminou a influencerkou, miluje cestovanie, s ratolesťami pochodila veľkú časť sveta!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PhDr. Zuzana Tomová (@zuzanna_toma)

 

Vďaka zdravej strave a cvičeniu sa Zuzke poradilo schudnúť krásnych 12 kilogramov. Svoju váhu si preto stráži a snaží sa ju udržať. Pomáha jej v tom predovšetkým strava a cvičenie. Zuzana v kuchyni netrávi množstvo času, jej recepty sú skôr rýchle a zdravé. Je otázkou, či sa z jej ľahšieho menu najedia aj chlapi z tohtotýždňovej zostavy. "Je veľmi komplikované udržať si postavu, pretože nie som človek, ktorý sa narodil s tenučkou postavou. Minimálne päťkrát do týždňa cvičím," prizná dnes pred kamerami!

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!