Herci z Mafstory sa znova stretnú v kuchyni: Aha, ako sa seriáloví mafiáni zmenili!

Po úspechu stand-up komikov do relácie Bez servítky putuje ďalšia známa partička. Tentokrát si kuchársky súboj vyskúšajú kolegovia z populárneho seriálu televízie JOJ!

Seriál z mafiánskeho prostredia o klane Molnárovcov v čase vysielania, v rokoch 2006 - 2012, zaznamenal u divákov obrovský úspech. Hlášky, ale aj herecké postavy z Mafstory sa stali kultovými. Herci aj po skončení nakrúcania ostali v skvelými priateľmi a dokážu to aj tento týždeň v Bez servítky. "Je to skoro ako stretnutie po dvadsiatich piatich rokoch po maturite," zaznie z úst Igora Adamca, ktorý sa na stretnutie u svojich priateľov tešil rovnako ako jeho hereckí kolegovia. Tento týždeň sa môžete tešiť okrem seriálového Milanka na recepty Petra Sklára, Petra Batthyanyho, Ivana Macha a Martina Vaneka!  

Zdroj: TV JOJ

Prvý v kuchyni sa predvedie boss Molnárovcov, samotný Albert "Ali" Krasňanský. "Je to pre mňa brutálna stretávka. Ja sa tak nenormálne teším," prizná pred kamerami TV JOJ Peter Batthany, ktorý sa vrelo zvíta so svojím dobrým priateľom. "Zažili sme šesť úžasných rokov, keď sme robili Mafstory," teší sa z tohto týždňa dnešných kuchár. Aj vy sa rozhodnete máte na čo tešiť. O zábavu aj chutné recepty bude postarané! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!