Seriálový Prco sa svojej bejzbalovej palice nezbavil: Na TOTO ju dodnes používa Ivan Macho!

Ivan Macho sa v seriáli Mafstory preslávil síce postavou, ktorá toho moc nenahovorila, za to sa jej však každý bál. Bejzbalovou palicou, ktorú so sebou Prco všade nosil, naháňal poriadny rešpekt. Toto športové náčinie sa nájde u neho doma do dnešných dní!

Ivan nie je možno taký zdatný kuchár ako jeho konkurenti, no rozhodne svojim menu prekvapí. Na pomoc si prizve susedku, u ktorej doma bude dokonca variť. Napriek tomu, že Ivan v Mafstori budil rešpekt, ukáže sa, že väčšiu autoritu bude dnes v kuchyni mať jeho suseda Julka. Tá ho dá poriadne do laty, no pomôže mu navariť chutné jedlá, ktoré ocenia aj jeho hostia. 

V populárnom mafiánskom seriáli bol Ivan Macho bodyguardom mafiánskych bossov. So svojou bejzbalkou dokázal zastrašiť nepriateľov klanu Molnárovcov. Ako sa dnes ukáže, tohto náčinia sa nezbavil do dnešných dní a odložil si ho ako pamiatku. Rozhodne ju nevyužíva na varenie, ako si možno konkurenti mysleli. Predsa len, s takou bejzbalovou palicou by sa dali preklepať aj rezne. Neradno ale Ivana nahnevať, pretože ju bez problémov vytiahne na tých, ktorým jeho menu chutiť nebude. Ivan v sebe nezaprie učiteľa, ktorý budí prirodzený rešpekt. "Chlapci, vážte slová, pretože ja tu mám na vás pripravenú moju bejzbalku," prekvapí prísediacich hostí, keď spod stola vytiahne seriálovú kulisu. Po týchto slovách hostia prestanú odvrávať a začnú poslušne jesť, čo im Ivan navaril! 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Nenechajte si ujsť Bez servítky s hercami z Mafstory každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!