Zavárané uhorky spôsobia opäť poriadny rozruch: Moňa a Miška si takmer skočia do vlasov!

Na to, čo jej chutí má Monika vlastný názor. A včera jej do noty sadli zavárané uhorky, ktoré jej nedajú spať ani dnes!

Po včerajšej ponuke uhoriek k hlavnému chodu u Mareka sa spustil príval nadšených slov od Moniky. Tá je totiž ich veľká fanúšička. "Za toto ťa zbožňujem," vyjadrila sa včera Monika. Domáce zavárané uhorky sú predsa klasikou, ktorou sa nič nedá pokaziť, či? U ostatných sa však také nadšenie neukázalo! 

Vzájomné nesympatie sa začnú ukazovať už dnes u Mišky, ktorá je maminou dvoch malých detičiek. Vyzerá to, že Michaela a Monika si zrovna nesadli. "Dúfam, že môj syn si nenájde takúto nevestu," vyjadrí sa na adresu dnešnej hostiteľky Monika a hlavný chod nazve jednoducho ako "odchod". Situáciu napokon zachráni až Marek, ktorý vytiahne vzácny dar v podobne domácich zaváraných uhoriek. "Monika, snáď toto jedlo nepokazíš tými uhorkami?" Spýta sa Miška, ktorá rozhodne nebude čakať odpoveď, ktorú dostane. "Mala som sto chutí ju utopiť tuto vedľa v akváriu!" Zaznie z úst hostiteľky večera a oheň bude razom na streche! 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!