Extravagantného Frederika by ste bez líčenia spoznali len veľmi ťažko: Pozrite na ten rozdiel!

Frederik sa už v úvode týždňa ukázal ako milovník extravagantného štýlu obliekania. S módou mu to bez pochýb ide, keďže pracuje ako manažér v obchode s oblečením. Pôjde mu to rovnako aj v kuchyni?

Vyzerá to tak, že varenie ho až tak neberie. Dvadsaťročný mladík je zaťažený skôr na módu. Doma má poriadne extravagantné kúsky, ktoré by si väčšina mužov pravdepodobne na sebe nevzala. Mnohí ho považujú za ženu, no on si rozhodne stojí za svojím štýlom a hrdo ho prezentuje. "Áno, som muž, ale toto je moje kráľovstvo," opíše miestnosť, kde denne strávi poriadne dlho. V kúpeľni ho rozhodnete nájdete častejšie ako v kuchyni! 

Zdroj: TV JOJ

Frederik sa pohybuje na slovenskej scéne drag queen, odkiaľ pozná Adama Nemčeka, ktorý varil pred pár týždňami v Bez servítky. S Adamom, ktorý na sociálnych sieťach vystupuje ako Slaytiiina, tvorili až do konca minulého roka pár. Dnes je ich vzťah už minulosťou, za to však spolu stále dobre vychádzajú. A ako vyzerá Frederik bez vrstiev líčidiel? Na prvý pohľad by ste ho možno nespoznali. Mnohí sa však zhodnú na tom, že ide o veľmi pohladného mladíka!

 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!