Ella ukáže svoju citlivú tvár: Bez slov sa zdvihne od stola a hostí nechá s otázkami na perách!

Ella sa tento týždeň ukazuje so stále dobrou náladou. Minimálne počas návštevy u konkurencie to tak bolo. Dnes však príde jej veľký deň a ona neskryje emócie!

Dvadsaťtriročná Ella je aktuálne ma materskej dovolenke. Žije so svojou o rok mladšou priateľkou a vychovávajú spolu Ellinho synčeka Marka, ktorý má necelé dva roky. Rada varí aj pre svoju mladú rodinku, ktorej určite chutí viac ako bude dnes hosťom menu, ktoré im pripraví. "Zrazu sa s z našej veselej Elly stalo smutné káčatko," zaznie z úst Miriam po tom, čo bude čeliť hostiteľka návalu emócií. "Samozrejme, že mám uplakanú dušičku, ale nerada ju dávam takto von," povie mladá mamička. Tá však napokon neprezradí hosťom, čo stálo za jej slabou chvíľkou a zdvihne sa od stola. "Nečakal som od takej ženy s takou tvrdou povahou, že môže byť taká citlivá," pomyslí si Lukáš. Pôjde o obranný mechanizmus po kritických slovách hostí alebo k tomu dopomôžu hormóny, ktoré sú v materstve pre každú ženu obzvlášť príznačné? 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!