Večera v znamení nedeľnej omše? Simona vytiahne pred hosťami skutočne zvláštnu vec!

Od šialenej východniarky, ktorá aktuálne presedlala do Petržalky, nikto nemá veľké očakávania. Môže za to tiež fakt, že Simona už v úvode týždňa ukázala svoju divokú povahu, ale aj poriadne podrezaný jazyk a kritické oko!

Tridsaťročná Simona je mamou synčeka, ktorého pomenovala netypickými menami - Dorián Valério - a pracuje ako čašníčka v hoteli. Na mierne šialenú povahu si mohli diváci, ale aj konkurencia už zvyknúť. "V kúpeľni netrávim veľmi veľa času, pretože nepoužívam veľa make-upu. Tak isto nechcem, aby sa môj priateľ ráno zľakol, keď sa zobudím, pretože nie som namaľovaná," prizná v Bez servítky Simona. Vzápätí však povie, že žiadneho frajera aktuálne nemá, no jedného dňa sa nebráni svadbe. Milovníčka vlasových doplnkov má doma dokonca svadobnú čelenku. Napriek tomu, že je čašníčkou, vo vlastnej kuchyni netrávi toľko času. Pre hostí si prichystá švajčiarsko-slovenské menu.  

Zdroj: TV JOJ

Návštevu dnes Simona prekvapí zaujímavou dekoráciou, ktorá bude mať veľký význam. "Idem vyviesť zlú energiu, ktorou sme začali," povie hosťom na úvod dnešná hostiteľka a vytiahne zázračnú paličku. Tá podľa jej slov pomáha vyháňať negatívne emócie. "Nerada sa obklopujem takými ľuďmi, ktorí veria na také blbosti," povie svoj názor na rovinu Marcela. Hostia sa nezhodnú na tom, či sa im vôňa páči, no rozhodne to na chvíľu odpúta pozornosť. Keď im však Simona naservíruje prvý chod, ukáže sa, že palička nepomohla! 

Zdroj: TV JOJ

Ak ste nestihli poslednú epizódu Bez servítky, nájdete ju v našom archíve:

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!