Cigánsky bašavel neulahodí každému: Zlatica to povie na rovinu: Názor hostí má na saláme!

Od Zlatky dnes každý čaká poriadnu zábavu, ale aj dobré cigánske jedlo. Splní očakávania náročných hostí?

Štyridsaťštyriročná Zlatica Biháriová je mamou dvoch dcér a už aj babičkou. V kuchyni sa vyzná a najradšej pripravuje to, čo chutí jej rodine a priateľovi. Otázkou je, či splní očakávania svojich televíznych hostí. Zlatka je hrdá Rómka a charakterizovať ju možno tiež poriadne ostrým jazykom!

"My Rómovia máme najradšej veľké oslavy," povie Zlatka a tento fakt pretaví do reality tým, že hosťom pripraví veľkolepú zábavu. "My sme talentovaní na hudbu, a to som chcela ukázať dnes." Nebude chýbať rómska kapela, ktorá však neulahodí každému. Najviac sa bude baviť Sofia so svojou balkánskou krvou. K nej sa pridá tiež temperamentný Viktor Horján. Zvyšní dvaja hostia budú pri cigánskej veselici skôr nazvyš. Ivka ani Ľuboš nebudú nadšení z takejto zábavy a Zlatica im na rovinu adresuje slová: "Iveta a Ľubo sa tvárili, že sa im to nepáči, mne to je na saláme!"

Zdroj: TV JOJ

Ak ste nestihli poslednú epizódu Bez servítky, pozrite si ju v našom archíve:

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!