Ochutnajte doma: TOTO sú najklikanejšie recepty poslednej série Bez servítky!

Relácia o varení ponúka nejeden skvelý recept, ktorý si môžete vychutnať doma aj vy. My sme pre vás vybrali tie, ktoré mali v poslednej sérii Bez servítky najväčší úspech!

V letnej sérii ste mohli vidieť viacero známych tvári. Jednou z nich bola aj Gizka Oňová, ktorej recepty si vyslúžili veľký úspech nielen u jej hostí, ale aj divákov relácie Bez servítky. Top receptom od Gizky, ale aj najúspešnejších receptom vôbec za poslednú sériu, sa stala falošná sviečková. Nemenší úspech zožala tiež polievka - vývar s mäsovými guľkami - od najznámejšej slovenskej svokry.

Ešte väčší úspech v počte kliknutí získala polievka od Barbory Balúchovej, a to chutný recept z pečených paradajok. Hlavné jedlo z kuracích pŕs sa po Gizkinom recepte stalo druhým najobľúbenejším. Ďalší Baborin recept z krúp dopĺňa trojicu najpopulárnejších hlavných jedál. 

Zdroj: TV JOJ

​Vyzerá to, že dezerty patria k najobľúbenejším receptom relácie Bez servítky. Úspech zožali rôzne druhy zákuskov. Bezkonkurenčne najviac kliknutí má na svojom konte paradoxne veľmi jednoduchý recept. Za to jahodová torta vôbec nebola jednoduchá na prípravu. Gizka Oňová má na svedomí aj jeden z ďalších najúspešnejších koláčov, a to dokonca bez vajec! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!