Denne sa mu vyhrážajú smrťou, jeho kariéru však nič nezastaví: Pozrite, čo má nové Slaytina!

Adam Nemeček sa v Bez servítky predstavil so svojím extravagantným štýlom. Na internete vystupuje v ženských šatách a s výrazným líčením. Spýtali sme sa ho, čo sa v jeho živote od účasti na JOJke zmenilo!

V Bez servítky ste ho mohli vidieť už pred nejakým časom a odvtedy sa v jeho živote mnohé zmenilo. V kuchárskej šou na JOJke v tom čase hostí Adam svojím kuchárskym talentom zrovna neohúril. Pripravil im polotovary a jedlá, ktoré zvládne aj začínajúci kuchár. "Jediné, čo viem uvariť sú cestoviny a inak sa stravujem vo fast foodoch," chuť variť mu po účinkovaní teda rozhodne nepribudla. Za to mu pribudli noví fanúšikovia, a to v rozličnom veku!

​Na internete je fanúšikom známy ako Slaytina - vystupuje v ženských šatách, s výrazným líčením a s parochňou. Takto si buduje aj svoju hudobnú kariéru. "Napriek tomu, že moc spievať neviem, myslím si, že som dobrý v skladaní hudby a vystupovaní. Vďakabohu, to spievanie sa dá v post produkcii doladiť a na živo sú tí ľudia aj tak opití," povedal pre joj.sk. Prezradil nám tiež, kde sa vidí o pár rokov. "Neviem, iba viem, že chcem byť strašne slávny a úspešný. Ale neviem, čo presne budem robiť," povedal, že si zbytočné plány do budúcna nerobí. S jeho hudobnou kariérou súvisí tiež extravagantný vzhľad. "Má to cieľovú skupinu, ktorej sa to páči, ale sú aj ľudia, ktorí mi prajú smrť," povedal mrazivé slová, z ktorých si však mladík nič nerobí! 

Sledujte Bez servítky od pondelka každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!