Konflikt sa dnes vyostrí: Katka sa svojimi slovami dotkne Franca a celej jeho rodnej krajiny!

Už prvý deň tohto týždňa sa prejavili vzájomné nesympatie, a to medzi Francom a Katarínou. Tie každým dňom gradujú. Dnes pokazia svojou hádkou takmer celý večer Mišovi!

Michal hrá v hardrockovej kapele a je otcom malej dcérky. Má teda skúsenosti aj ako kuchár v domácnosti. Napriek tomu, že je to zaujímavý chlapík, večer nebude úplne o ňom. Do popredia sa opäť dostane konflikt medzi Katarínou a Francom, ktorý začal už v pondelok. Tradičnej kuchárke totiž absolútne nesadlo menu Tunisana. "Ty si dávaj konečne servítku pred ústa. Takto sa môžeš rozprávať doma so svojou ženou," povie hneď v úvode večere Katka Francovi. A to už bude oheň na streche. Ich hádku pritom spustí úplne banálna vec, a to voda vo váze. "To bola len sranda," po útoku povie Franco. Vyzerá to však, že Katarína tento humor vôbec neocení a Tunisan to nijak nezachráni. "Ja nie som v Tunisku, kde ženy šúchajú nohami, nepovedia ani slovo a chodia za vami desať metrov, tu si, chlapče, na Slovensku," adresuje mu slová Katka. Franco nebude stačiť prúdu jej ostrých slov, ktoré sa dotknú celej jeho kultúry! 

"Prosím vás, trocha sa ukľudnime, dnes je to môj večer," zakročí napokon dnešný hostiteľ, ktorý sa bude snažiť svoj večer zachrániť aspoň natoľko, aby sa niekto nezdvihol zo stola a neodišiel. "Kto má problém, nech sa páči, tam sú dvere, choďte si to vydiskutovať," povie na rovinu. Poslúchnu konkurenti jeho slová? 

Bez servítky sledujte každý pracovný deň o 17.50 na JOJke!