Jožko prekvapí umeleckým talentom: Povedali by ste, že vie TAKTO spievať a tancovať?

Jožko sa predošlé dni ukázal ako poriadna papuľa. Dnes sa predvedie v kuchyni on a okrem menu si pre hostí a divákov pripraví ďalšie prekvapenia!

Jožko sa na Slovensku, kde sa narodil, ocitne len pár týždňov do roka. "Keď som mal šesť rokov, s rodičmi sme odišli do Anglicka za lepším životom," prizná dnes v Bez servítky. "Čo mi chýba v Anglicku, to je to slnko. Celý rok byť v Anglicku a každé leto sem dôjsť, užívať si záhradku a dobre sa opáliť," povie, čo má najradšej na návrate do rodnej krajiny. "Keď som v Británii, tak som Brit, keď som na Slovensku, som Slovák," A práve život v Anglicku ho pravdepodobne inšpiroval k tancu, ktorému sa venuje. Možno by ste na Jožka netipovali, že je profesionálnym tanečníkom írskych tancov! 

Okrem toho oplýva tiež speváckym talentom. Bez slov, po tom, čo pri stole zaspieva, ostanú aj jeho hostia z Bez servítky. Na konte má dokonca vlastné videoklipy. Vypočujte si jednu z jeho skladieb! 

@jozefmichaelrigo This is it! My brand new single Give me your love #summer #fyp #newsingle #viral #trending ♬ original sound - Jozef Michael Rigo

 

Sledujte Bez servítky dnes o 17.50 na JOJke!