Imrich ukázal sympatickú manželku a prezradil, čo sa v jeho živote za rok a pol zmenilo!

Po roku a pol opäť zažijeme prostredníctvom obrazoviek kuchárske umenie Imricha Riga. Navarí profesionálny kuchár lepšie ako počas minulej účasti v Bez servítky?

V byte žije s manželkou a dvomi deťmi, ktoré sú vo veku, kedy sa pre nich plátnom stane pokojne aj stena obývačky či kuchyne. Z toho si však rodičia nič nerobia a podporujú ich talent. "Momentálne bývam v novom byte. Nejaké dva-tri mesiace. Máme tu, samozrejme, tiež abstraktné umenie detí," prezradí novinku od poslednej účasti. Imrich pracuje ako kuchár, v kuchyni strávi viac než štrnásť hodín denne, preto je to preňho druhý domov. Bude menu vyzerať hodné jeho práci?  

​Máte odvahu navariť pred televíznymi obrazovkami? prihláste sa na TOMTO ODKAZE ešte dnes!

Pred rokom a pol varil sám, tentokrát si na pomoc prizval milovanú polovičku, ktorá mu bude robiť fyzickú aj psychickú podporu. "S manželkou máme láskyplný vzťah, ale vieme sa aj pohádať," prezradí v Bez servítky Imrich. Vyzerá to, že on je ten kuchár v domácnosti, manželka sa neraz od neho mnohé naučí. Aké menu sa im spolu podarí vykúzliť? To sa dozviete už dnes podvečer! 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!