Veľké sebavedomie Petra nezrazia ani konkurenti, a to jeho hostinu prirovnajú k pohrebu!

Dvadsaťjedenročný Petr žije na Slovensku len tri mesiace, to mu však nebránilo v tom prihlásiť sa do relácie Bez servítky. Veľké sebavedomie mladého Čecha nezrazí ani konkurencia, ktorá mu daruje poriadne ostré slová!

Petr sa posledné dní preukázal ako milovník chrumkavosti. Paradoxne však prílišnú chrumkavosť do svojho menu nepretaví. "Milujem variť, varím sám, viem variť a nepotrebujem pomocníka. Dnes hosťom ukážem estetiku a dobré jedlo," zaznie z jeho úst pred samotným varením. Vyzerá to, že mladík má sebavedomie na rozdávanie. Ostatní hostia majú však veľkú chuť zvíťaziť, preto na ňom nenechajú nitku suchú! 

Petr sa bude držať a ostré slová konkurencie ním na pohľad ani nepohnú. Alebo je len veľký flegmatik? Hneď v úvode večera zaznejú slová, že jeho prestieranie pripomína pohreb. "To prestieranie ma úplne zabilo," povie Zuzana, jej slová však budú mať negatívny podtón. "Pri takom smutnom stole som nemala chuť ani jesť," upresní. "Dezertom pochoval atmosféru," tieto slová zaznejú zase z úst mužskej konkurencie. Ako dnešný večer dopadne?

To zistíte už v dnes v Bez servítky o 17:50 na JOJke!