Timo sa hecne a hosťom naservíruje premiéru v ich životoch: Viete, ČO majú na tanieri?

Dvadsaťročný Timotej z Cífera je v online svete dobre známy. Živí sa fotografovaním a sociálnymi médiami. A na to, že má len dvadsať rokov, prekvapí aj kuchárskym umením!

Timotej Puchoň pracuje ako fotograf a streamer. "Fotím svadby, koncerty, oslavy, stužkové, čokoľvek," povie v dnešnej epizóde Bez servítky. V mladom veku má na sociálnych sieťach vybudovanú pomerne slušnú základňu fanúšikov - sleduje ho takmer dvadsať tisíc užívateľov Instagramu. Známy je pod prezývkou Trasliak.

Hostia od mladého kuchára veľa nečakajú. Možno aj preto sa poistí pomocou svojej mamy, ktorá je skúsená kuchárka. Menu ktoré spolu pripravia hostí milo prekvapí. Hlavné jedlo bude pre všetkých súperov však premiérou, teda aspoň druh mäsa, z ktorého spraví Timo steak. "Jem to, ale fakt neviem, čo to bolo," zaznie z úst Patricka. To nebude po prvom súste vedieť nikto z hostí. Všetci sa zhodnú na tom, že nič také ešte nejedli. "Je to jedno z drahších mies, ale kvalitou a chuťovo jedno z najlepších, aké som jedol," povie o mäse Timo, ktorý si ho raz za čas dopraje, aj keď ide o drahší druh mäsa. Čo im Timotej naservíruje? Dozviete sa to už v dnešnej epizóde Bez servítky! 

Zdroj: TV JOJ

Ak si trúfate navariť za 500 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur! 

Sledujte kulinársku šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!