Ukáže dnes Peťo svoju taktiku? Do Stanky sa pustí kvôli TOMUTO detailu!

Petra, ktorý varil v utorok sa zjavne dotkla kritika jeho večera viac než si priznal. Následky si totiž nesie až do dnešného dňa!

Ešte pred samotnou konzumáciou, vyjadrí Peťo svoje námietky k Stankinmu stolu. "Tebe, Stani, nevadí, že ty si mi možno mierne vytkla prestieranie a ty tiež ho nemáš na michelinskej úrovni?" Zaznie od Peťa hneď, ako si hostia posadajú k stolu. Na mysli bude mať jediný chlap v partii pravdepodobne kritiku, ktorý mu povedala Stanka pri jeho stole. Vtedy nemala na správnej strane lyžičku a povedala mu o tom. "Ty tu dáš nejakú kvetinu v pohári od piva," bude v kritike pokračovať. To následne spustí hádku o tom, kto mal lepšie prestieranie. Táto hádka zjavne nebude mať konca! 

Ak si trúfate navariť za 500 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur! 

Múdrejší vraj ustúpi? Napokon to bude Stanka, ktorá sa zdvihne a pôjde naservírovať prvý chod. Peťo sa zjavne upokojí, ale len na chvíľu. Zlé bude hľadať aj na jej menu. Ostatným však bude jedlo veľmi chutiť a nebudú plytvať pochvalami. Prečo teda Peťo bude mať toľko výhrad? Ide z jeho strany len o taktiku?  

Sledujte kulinársku šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!