Kto z nich mal krajšie prestieranie? Včera zabodovala Klaudia: Hostia však majú iný názor!

Dvadsaťročný Adam bude variť vo svojom rodnom domove v meste Stará Turá a pre hostí si pripraví tradičné pokrmy aj prestieranie, ktoré neohúri. Hostia sa však ani v tomto nezhodnú!

Vyzerá to, že Adam dnes staví na jednoduchosť. Nie len, čo sa menu týka, ale aj prestierania. Keďže bude variť u svojich rodičov, využije Adam veci, ktoré tento byt ponúka. Tradičný obrus, jednoduchá výzdoba, riad zo servisu.Túto jednoduchosť neocenia jeho hostia. Včera nastavila Klaudia latku vysoko a svoje dekorácie stola zladila sezónne, to ocenila konkurencia viac než samotné jej jedlá! 

Výzdobu, na ktorej si dala influencerka záležať ocenila väčšina, až na Máriu, ktorá preferuje tradičné dekorácie. Aj z tohto dôvodu bude dnes z Adamovho stola nadšená. Na rozdiel od ďalších hostí. Hneď po tom, čo si k stolu posadajú, ocení najstaršia kuchárka tohto týždňa jeho prestieranie. "Prestieranie sa mi páči viac ako u Klaudie," povie a ostatní nebudú chápať. Šok nebude skrývať ani samotný Adam, ktorý ho pripravoval. Sám uzná, že je ten jeho stôl poriadne retro a Klaudie určite neprekonal! 

Ak si trúfate navariť za 500 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur! 

Adam zvolil jednoduchosť a tradičnosť: 

Zdroj: TV JOJ

Klaudia si dala záležať na sezónnej výzdobe a moderných prvkoch: 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte kulinársku šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!