Akú úlohu zohráva pri varení generačný rozdiel? V Bez servítky na TO majú odpoveď!

Klaudia stavila v pondelok na dekorácie, výzdobu stola, ale aj dizajn samotného jedla, ktoré natoľko nechutilo. Mária kladie dôraz v prvom rade na chuť!

Mária je ostrieľaná kuchárka. Má päťdesiatsedem rokov a už je babičkou, preto vyvára na dennej báze. Okrem toho sa živí ako upratovačka. Pre hostí v Bez servítky si pripraví tradičné menu, ktoré by ste pravdepodobne našli u každej gazdinky. Klaudia jej menu označí za typický nedeľný obed. A napriek tomu, že hosťom bude chutiť, čakali od kritickej Majky oveľa viac. "Obrátený rezeň mi príde na tú kritiku, ktorú si dávala prvé dva dni taký obyčajný. Kritika voči mladým ľuďom - študentom - bola naozaj veľká," povie Roman na rovinu. Bude tým narážať na to, ako kritizovala predošlých dvoch kuchárov, ktorí sú od Majky o viac než generáciu mladší. A teda v kuchyni nemôžu mať toľko skúseností ako ona! 

Ak si trúfate navariť za 500 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur! 

Kritická bude predovšetkým Klaudia, ktorá nastolila dekoračnú latku v pondelok vysoko. Tú jej však Mária okritizovala, a tak jej to bude influencerka chcieť spočítať. "Vôbec sa to nehodilo k môjmu outfitu. Čakala som nejaký kaviár. Na čo by som si fotila Majkino jedlo. Aby ma niekto prestal sledovať?" Zaznie z úst Klaudie, ku ktorej sa pridá aj Robo. "Jedlo sa aj fotí, aj je. Sme v súťaži," povie svoj názor! 

Sledujte kulinársku šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!