Adriana nenechá po včerajšku na Juliane nitku suchú: Jedno povie, druhé urobí!

Týždeň sme odštartovali u Adriany, ktorá je úprimná a nikoho nešetrí. Nešetrila ani svojich hostí. Aká bude na návšteve u konkurencie?

Juliana konkurenciu pohostí chuťami, ktoré obľubuje jej rodina. Hrdo sa hlasí k tomu, že má rómske korene. Nebudete teda chýbať tradičný rómsky chlebík. Jej menu bude rôznorodé a každý si vyberie niečo, čo mu zachutí. Iný názor zjavne zastáva Adriana. "Taký mastný musí byť?" Spýta sa Aďka na adresu chlebu, ktorí Rómovia dobre poznajú. Juliana ju o rómskych chutiach následne poučí. Kritička si však bude hľadať ďalšie mínusy. Vyzerá to však, že sa sama v sebe úplne nevyzná. "Ja som nepovedala, že mi chutí, ale je dobrý," povie protichodné slová Adriana na adresu šalátu. Jej taktika zjavne nie je úplne domyslená. Vadiť jej bude, že ostatní nemrhajú na rozdiel od nej pochvalnými slovami. "Len už toľko nechváľte. Čo ste v živote nejedli takýto šalát?" Spýta sa prísediacich! 

Ak si trúfate navariť za 500 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur! 

Adriana bude kritizovať, ale aj chváliť. Niekedy to bude vyzerať, že sama nevie, čo si má myslieť o menu Juliany. "Neviem, o čo jej ide. Raz dobre, raz zle," prezradí svoje pocity dnešná hostiteľka. A to zjavne úplne nepochopia ani jej hostia. Napokon Adriana však vyrazí dych svojím bodovaním! 

Sledujte kulinársku šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!