Adriana si konečne príde na svoje: Barborka je moja jednotka, povie na rovinu!

Kritická Adriana bude dnes na prekvapenie chrliť pochvalnými slovami. Prizná, že k dnešnej hostiteľke má bližšie ako k iným!

V kuchyni dnes uvidíme tretiu ženu tohto týždňa. Barbora je maminou na plný úväzok, no okrem toho podniká v gastronómii. Špecializuje sa na výrobu langošov a vafieľ. V kuchyni je teda celkom zdatná. Otázkou je, či svojím menu ohúri aj hostí.

Ak si trúfate navariť za 500 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Dnes si na svoje príde hlavne Adriana. Ako abstinent si výnimočne dá na pitie aj niečo iné ako čistú vodu. Barborka jej ponúkne domácu limonádu a tú neodmietne. Na to sa hneď ohradí Juliana, ktorá sa jej spýta, prečo u nej nechcela sladký nápoj a pila radšej vodu. Rozdiel bol vraj v tom, že v nápoji od Barborky bol sirup nie cukor . "Ja sa netajím tým, že Barborka je od prvej chvíle moja srdcovka. Z nej ide taká čistota, jemnosť, ženskosť. To sa málokde dnes vidí," opíše svoje dojmy z dnešnej hostiteľky Aďa. "Nevedela som, čo povedať, keď už jej vyznávala lásku. Nech sa z nej,...," neodpustí si provokáciu Juliana. "Nemám pocit, že sme menej ako Barborka, ale pre Aďku asi áno," pomyslí si zasa Mária. "Ja sa tým netajím, že Barborka je moja jednotka od pondelka. Nie s každým si sadneš ako na šerbeľ," povie na rovinu Adriana. Vadiť jej nebude cukor ani v dezerte, kde ho nebude rozhodne málo. Akú hru to Aďka hrá?

Sledujte kulinársku šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!