Nikolas Habo má v Bez servítky ťažkú úlohu: Obháji kuchársku povesť svojej rodiny?

Habovci sú v gastronómii pojem. Známe dvojčatá si svoje na JOJke už odvarili. Po rokoch sa však do televíznej kuchyne vrátia!

Nikoho neprekvapí, keď príde Nikolasovi asistovať jeho otec, známy Habo, no že príde aj jeho dvojča? To sme nečakali. A známe dvojčatá budú mladého kuchárskeho učňa poriadne komandovať. "Vanilkový cukor dávaj, prášok do pečiva dávaj, takto nenavaríme ani do večera," bude chrliť jeden z Habovcov na dnešného kuchára. Nikolas bude z toľkého komandovania poriadne v strese. Otázkou je, či to bude stáť za to a jeho konkurentky ocenia pomocníkov. Alebo budú brať ako príliš veľké plus, že má v kuchyni Nikolas takýchto zdatných kuchárov? Jedlá si síce vymyslí sám, no pomoc bude mať skutočne veľkú!

Ak si trúfate navariť za 500 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Nikolas hostkám prizná, kto mu v kuchyni pomáhal. "Ja ti závidím, lebo ja Vila Haba milujem, je super, zlatý," prezradí Adriana. "Aďa miluje každého, len mňa nie," neodpustí si Julka. Keď však prinesie Nikolas druhý chod, všetci sa zdesia - časť jedla sa totiž absolútne neprepiekla a hostky budú musieť jesť len prílohu! 

Sledujte kulinársku šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!