Hostia majú od Vila Haba obrovské očakávanie: Známy kuchár zlyhá pri základnej surovine!

Na Vila Haba sú kladené veľké očakávania. Veď bol jedným z najúspešnejších účinkujúcich relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja. Obháji svoju povesť v Bez servítky?

Prešlo už niekoľko rokov od jeho poslednej účasti v televíznej kuchárskej šou. Dnes môže ukázať, že má stále rovnaký talent a precíznosť na varenie. Jeho konkurenti a dnešní hostia majú veľký rešpekt a vedia, že Vilo ich môže hravo prekonať. Aj z tohto dôvodu si budú všímať každú drobnú chybičku. Prvý zlom príde, keď sa Vila spýtajú, či chlebík piekol sám. "Toto je pre mňa obrovské sklamanie," povie Renátka, keď od Vila dostane zápornú odpoveď. "Vieš, tie ruky, ako to ja chytím? Ja nemám na to už odvahu," povie Vilo na rovinu, prečo chlieb radšej kúpil. 

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

To zďaleka nebude jediná kritika päťdesiatročného kuchára. "Čakala som gurmánsky zážitok, bohužiaľ, neprišiel," povie Renáta. Neznamená to, že sa bude celý večer niesť v znamení kritických slov, hostia nájdu viacero pozitív, no stále to pre nich nebude dostatočné na to, aký je Vilo kaliber!

Sledujte kulinársku šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!