TOTO musíte vyskúšať: Vianočné recepty, ktoré budú mať úspech aj pri vašom stole!

Relácia Bez servítky ponúka celoročne skvelé recepty, ktorými sa môžete inšpirovať aj u vás doma. Inak tomu nebude ani počas nadchádzajúcich sviatkov!

Tento týždeň vidíme špeciálne vianočné vydanie, ktoré ponúka množstvo skvelých receptov, tie pravidelne pribúdajú na podstránke Bez servítky. Ak ste fanúšikom tradičných vianočných polievok, zaujme vás klasická šošovicová, ktorá na Vianoce nesmie chýbať v žiadnej domácnosti. Ten svoj vychytený recept pravdepodobne doma máte, no tento rok sa môžete inšpirovať aj menej tradičnými jedlami. Dubáky sú skvelou a zdravou surovinou pre polievku. Vegetariánov nakopne vitamínmi mrkvová polievka s kokosovým mliekom.

Zdroj: unsplash.com

Ryba pravdepodobne nesmie chýbať na žiadnom sviatočnom stole. Ak pre vás kapor nie je ideálnou voľbou, skúste lososa či zubáča. Ďalšie sviatočné dni je skvelým nápadom na varenie jelenie mäso s perníkovou omáčkou či bravčová panenka so slivkovou omáčkou, alebo tiež lahodné bravčové líčka.

Sladká bodka nesmie chýbať po žiadnej vianočnej večeri. Koláč, ktorý symbolizuje Vianoce by mal obsahovať škoricu a orechy, s kombináciou jabĺk bude mať úspech u každého maškrtného jazyka. Do modernej kuchyne skvele zapadne napríklad recept malinové brownies.

Zdroj: unsplash.com

Sledujte vianočné epizódy Bez servítky od pondelka do piatka o 17:50 na JOJke!