K Silvestru patrí chutné jedlo: Ktoré recepty nemôžu chýbať ani na vašom stole?

Pravdepodobne ste si viac starostí s jedlom robili počas Vianoc, no aj k poslednému dňu roku patrí chutné menu. Inšpirujte sa reláciou Bez servítky!

Fanúšikov rýchlych, no za to veľmi lahodných a obľúbených jednohubiek ohúri recept na nátierky z lososa, avokáda, bryndze či nátierky s mrkvou a čerstvým syrom alebo z tekvice hokkaido či cíceru. Ak máte chuť pripraviť niečo teplé, no nechce sa vám púšťať do náročného varenia, vystačíte si s väčšími šampiňónmi, ktoré môžete naplniť rôznymi plnkami. Na silvestrovskom stole si svoje miesto nájdu určite aj slané rolády, ak očakávate vegetariána, skúste tento lahodný recept z cukety.

Zdroj: unsplash.com

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Ak máte po Vianociach chuť dopriať svojmu telu vitamíny, pripravte pre hostí šaláty. Spojenie netradičných ovocných a slaných chutí vám prinesie ovocný šalát s avokádom, mangom a s mozzarellou či s tofu. Krokom k zdravému bude tiež guacamole. Ak chcete pre svojich hostí pripraviť švédske stoly, nechajte ich obslúžiť sa pri tapas alebo ich naložiť si paradajky plnené bryndzou.

Zdroj: unsplash.com

Pre milovníkov sladkého má relácia Bez servítky dezerty v pohároch, do ktorých môžete pridať ľahšie ovocie, ale aj poriadne sladké ingrediencie. S talianskou panna cottou nespravíte krok vedľa, rovnako ani s tiramisu. Na stole sa bude sympaticky vynímať cupcake či mafin, ktorý je jednoduchý na prípravu a nezaberie vám žiadne miesto v chladničke, čo je na Silvestra jednoznačne výhoda.