Katka sa dnes ukáže v plnej kráse: Ostré slová jej konkurentov ju doženú k slzám!

Katarína sa tento týždeň ukazuje ako najväčšia kritička. Dnes môže všetkým ukázať, že má na to právo. Predvedie sa ako výborná kuchárka a hostiteľka alebo naopak?

Pochádza z Bratislavy, ale žije v malej dedinke v spoločnej domácnosti s mamou a synom. Varenie je pre ňu preto na dennom poriadku. Otázkou je, či tieto chute budú dosť dobré pre jej hostí. Katka totiž má s jedlom svojej konkurencie stále nejaký problém. Preto od nej hostia čakajú, že bude jej menu perfektné. Napriek tomu, že dnešná hostiteľka mäso neje, hosťom pripraví verziu aj s mäsom, čo by mohli oceniť. Chutiť im však nebude ani tak. Hlavným problémom bude, že bude podľa nich jedlo neesteticky naservírované. Možno jej však chcú najmä oplatiť jej kritiku!  

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Slová hostí však napokon Katku nenechajú takou chladnou a jej pevný zovňajšok sa zrúti. "Som smutná, lebo som sa snažila, že vám aspoň trochu ulahodím," povie svoj názor a hostia na nej budú vidieť, že má toho akurát tak dosť. "Tú kritiku musíš prijať," povie svoj názor Barbora, s ktorou má dnešná hostiteľka najväčší problém. Katka napokon slzy neudrží. Čo ju donúti k plaču? 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17.50 na JOJke!