Dobrá nálada a sebavedomie Jozefa z chvíle na chvíľu opustia: TOTO je skutočne zvláštna taktika!

Bývalý veštec si zrejme víťazstvo nevyveští. Na začiatku svojho dňa v Bez servítky bude sršať optimizmom, akonáhle si hostia sadnú k jeho stolu, niečo sa zmení!

Jozef pracuje ako osobný asistent a opatrovateľ. "Možno niektorí diváci poznáte Jozefa Bukaia ako jasnovidca a ten pred časom zomrel. Teraz sa zoznámte s Jozefom Bukaiom - opatrovateľom," povie v Bez servítky. Zmenil povolanie, čo ho stálo aj stratu príjmu. "Nemám momentálne ani 50 centov vo vrecku a mám takýto nábytok, to je holý fakt," prezradí po tom, čo ukáže, kde býva. Nábytok a starožitnosti, ktoré nazbierali s mamou počas života, má skutočne ako z múzea."Všetky veštecké veci skončili na smetisku, respektíve som ich zapálil." Prečo skončil s veštením? "Chcel som, aj som musel," viac prezradí dnes v Bez servítky! 

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

​V Bez servítky skúša svoje šťastie. Jedlá, ktoré pripraví si však predtým nevyskúšal a hostia to spoznajú. "Nemal som na to financie si to vyskúšať," povie Jozef úprimne. "Ani to druhé nebude bohviečo," povie na adresu svojho hlavného jedla. Na Jozefovi bude vidieť, že to už vzdal. "Je mi smutno z toho, že niekto z nás to vzdal a hodil uterák do ringu," povie svoje pocity Vlasta. Gabriel si nedopustí poznámku, že ide z jeho strany o manipulovanie. Dnešný kuchár prizná, že chce od každého spoluhráča po jednom bode! Tak to je skutočne zvláštna taktika! 

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!