Erik si zaspomína, aká bola strava vo väzení: Tieto delikatesy by ste asi nechceli ochutnať!

Bývalý účastník šou VyVolení strávil niekoľko mesiacov odňatím slobody, na tieto časy nerád spomína, no nemá problém o nich hovoriť!

Erik Hilár strávil vo väzení pätnásť mesiacov a o tejto skúsenosti často rozpráva. "Na izbe sme boli štyria. Mal som tam samé ťažké prípady - vrahovia, delikventi a ja, dobráčisko, medzi nimi," povie. "Posledných pätnásť mesiacov mi chýbala dobrá kuchyňa," narážať bude Erik na stravu vo väzení. Gastronómia v tomto zariadení zväčša nie je "vyššia", ale ide o základné jedlá, v ktorých prípade sa dôraz kladie na kreativitu len pri názvoch. "Tam sú také jedlá, že také názvy som ešte nepočul, pritom je to stále to isté jedlo, len iné názvy," zdôverí sa Erik v Bez servítky. "Sardinky zmiešane s cestovinami," spomenie jedlo z jedál.

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Možno aj preto, čo zažil, bude sa dnes snažiť hosťom naservírovať gastronomický zážitok a šetriť nebude ani na porciách. "Tie porcie sú také cigánske," povie Jozef, ktorý bude narážať na veľkosť jedál. Predjedlo bude mäsité, tak isto hlavné jedlo a ani dezert nebude zrovna na odľahčenie. Kto sa napokon stane víťazom tohto týždňa?

TO sa dozviete v Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!