Premiéra v jej živote nedopadne najlepšie: Nora bude od dnes menej veriť sociálnym sieťam!

Nora staví s polievkou aj dezertom na istotu, za to hlavné jedlo bude úplná premiéra v jej kuchárskom živote. Nevyplatí sa jej, že recept odkukala zo sociálnej siete!

Dnešná kuchárka sa rozhodla ísť do Bez servítky s premiérou vo svojom živote. Plnený karfiol odkukala na Instagrame, kde vyzerala príprava podľa jej slov jednoducho. Kde sa to celé pokazilo? "Ten karfiol je veľmi zarastený. Na vine je ten, kto mi ho kupoval," obviní neznámeho kupca. Nové veci zrejme nie je dobrý nápad pripravovať, keď príde návšteva z Bez servítky a je tiež lepšie si suroviny kupovať sám. Poučí sa po dnešnej epizóde ďalší účastník?  

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

"Na Instagrame je všetko naopak," prezradí svoj názor Norika. Zrejme mala zvoliť iný recept, ale ani neveriť natoľko sociálnym sieťam. Nora Kabrheľová je však na sociálnych sieťach veľmi aktívna a dokonca má svoj profil aj jej milovaná sučka. Ako inak, spravuje jej ho Nora. Jej panička už zažila aj negatívne komentáre na adresu svojej lásky. "Strašidelnejšie psa som ešte nevidela. To je hovädo," odkázala neprajníkovi bývalá podnikateľka. Viac než "hejterov" má však Šárika fanúšikov. Tí jej dokonca posielajú štýlové doplnky do vlasov. A jeden darček dostane rozkošný psík aj od jej dnešnej návštevy! 

Sleduje Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!