Vlastné jedlo aj ostrá hádka pri stole: Čaká nás poriadne napínavý týždeň v Bez servítky!

Nie je týždňa, kedy nepríde niekto, kto bude kritizovať. Týždeň ešte ani poriadne nezačal a jedna z účinkujúcich sa hneď ukáže!

Nikoleta, jedna z tohtotýždňových účinkujúcich, priznáva, že je drzá. Aj preto si hneď k prvej súťažiacej prinesie "lepeňák". Rezeň v chlebe nosí vždy pre istotu všade. Čo, ak by jej náhodou nechutilo? "Ja som si pekne lepeňák zabalila," povie skôr ako sa partia stihne zoznámiť. "Neverím tomu, čo vidím," povie jej na to prvá hostiteľka tohto týždňa. V zostave aj dáma, ktorá bude z konania Nikolety poriadne pobúrená!

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

A práve s dôchodkyňou Ivetou si takmer skončia s Nikoletou do vlasov. Ich vzájomné nesympatie sa ukážu hneď u prvej hostiteľky. "Ja to za viacerých Ivete spočítam," povie Nikoleta. Napätie sa bude dať krájať - v partii sú ďalší dvaja chlapi, ktorí radšej konflikt medzi dámami nechajú tak. Pre vlastné bezpečie, no na Ivetu si vytvoria aj oni svoj názor. Tá bude bez hanby kritizovať všetko. "Ty si taká typická Slovač, len rýpať, robiť zle, normálna hnusoba," povie jej svoj názor priamočiara Nikoleta!

Sledujte Bez servítky dnes o 17.50 na JOJke!