Ako varia ženy v očakávaní? Octavia si vyloží nohy a najhoršiu prácu za ňu odpracuje parťák!

Tehotné ženy majú iné chute. Ako teda dopadne večer u Octavie? K vareniu si prizve priateľa, ktorého našla aj vďaka Bez servítky!

Na pomoc si sympatická Afričanka prizve verného kamaráta a kolegu Pierra. Toho uvidíte v Bez servítky už po tretíkrát, rovnako ako Octaviu McKenzie. Pre tú je to tretie súťažné varenie. V Bez servítky už neraz predviedla inšpiráciu z rodnej Afriky. Dnes bude jej menu fúziou rôznych krajín. S Pierrom Cédrickom Klimeczekom cestujú po celom Slovenska a objavujú nové chute. Preto bude ich varenie skutočne kreatívne a plné vecí, ktoré ste možno predtým nepoznali a vo svojej kuchyni nevyužívali. A hlavne bude veselo! 

 

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Aký by to bol kamarát, ak by nedoprial tehotnej kamarátke chvíľu pokoja? Pre Octaviu, ktorá je v očakávaní prvého bábätka, to bude náročné varenie. Aj preto si na chvíľu odpočinie s čajom v ruke a maskou na tvári. Pierre zatiaľ pokrája zeleninu do polievky. Napriek tomu, že jej bude výrazne asistovať, menu vyšperkuje do detailov práve ona. Ako bude hosťom chutiť netradičné menu podľa Octavie?

Sledujte Bez servítky dnes o 17.50 a JOJke!