Martin využije druhú šancu: Súperi ho vytrápia a pod stresom sa dopustí veľkej chyby!

Tento týždeň varia najlepší z najlepších. Ich menu bude skutočne premyslené. Inak to nebude ani u Martina, ktorý chce tentokrát tvrdšie zabojovať o výhru!

"Dúfam, že to nebude katastrofa ako minulý rok," povie svoju obavu z dneška Martin. Nie len Martin, ale aj ostatní kuchári z dnešného týždňa majú zlé spomienky. "Domrvilo sa minule všetko," povie Marek, ktorému sa včerajšie repete veľmi podarilo. Martin síce navaril dobre, no jedlo zabudol dochutiť. "Dostali sme bôčik bez chuti," prezradí Marek Robimu, ktorý bude zmätený. "Bôčik bol jeden veľký prepadák, keďže ja sa nevenujem tradičnej kuchyni," zaspomína si dnešný kuchár. 

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Aj z tohto dôvodu sa vyberie Martin modernejšou cestou. Jedlo bude naservírované esteticky dokonale. Čo však chuť? Pred podávaním hlavného chodu, ktorým bude steak, sa Martin hostí spýta, ako chcú mäso prepiecť. "Nespokojnosť. Keď niekto príde do reštaurácie a vypýta si medium, nemá dostať well done," rýpne si Marek. Nakoniec sa ukáže, že Martin omylom vymenil jeho tanier so Silvestrovým. 

Sledujte Bez servítky dnes o 17.50 na JOJke!