Chute zo všetkých kútov sveta? Hostia od Iva čakali viac: Naservíruje im jedlo pre chudobných!

Ivan pracoval ako súčasť lodnej posádky. Dnes sa usadil a žije s rodinkou v Bratislave. Pri varení sa však stále inšpiruje cestami!

Nie je tajomstvom, že Ivan pôsobil ako námorník. "Je ťažké stať sa námorníkom. Musíte dobre plávať, komunikovať aspoň dvomi svetovými jazykmi," prezradí v Bez servítky dnešný kuchár, pre ktorého je táto práca už minulosťou. Dnes už s priateľkou vychovávajú dcérku, ktorá im zaberie množstvo času. K vareniu berie inšpiráciu v zahraničí. Polievka bude ladená do talianskeho štýlu, hlavné jedlo portugalského. "Spravil som jedlo, ktoré reprezentuje mňa," povie hosťom Ivan pri stole.

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Ako hlavné jedlo zvolí Ivan morčacie prsia so zemiakmi. "Taká slovenská klasika. Čakala som svetové menu. Ak by som to dostala takto na tanieri, nepovedala by som, že to je zo zahraničia," povie svoj názor Ingrid. Ostatní hostia tiež čakali od cestovateľa zaujímavejšie menu, a to predovšetkým ryby či morské plody. "V Portugalsku to bolo považované za jedlo chudobných. Chcel som vám ponúknuť niečo dobré, ale cenovo dostupné," prezradí pozadie hlavného jedla a jeho dôvod výberu Ivan. Hostia budú sklamaní, že spravil niečo, čo nie je podľa nich hodné tisíc eur!

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!