Kura upečené ešte s perím a surová polievka? TOTO skutočne Marek ponúkne konkurencii?

Najmladší člen tohtotýždňovej zostavy Bez servítky je veľký jedák. U hostí mu chutí takmer všetko. Čo im on sám ponúkne?

Marek sa živí hudbou a občas aj pokrom. Býva v prenajatom byte s kamarátkou a vidieť, že majú oba náročný život - upratovanie nie je na ich zozname priorít. Výnimku neurobia ani kvôli nakrúcaniu kuchárskej šou. "Som poriadkumilovný, ale nie som často doma, nestihol som upratať," prizná Marek dnes v Bez servítky. To by nebol až taký veľký problém, ak by sa to nedotklo aj dnešných hostí. Uprataná nebude ani kuchyňa a zrovna čistý ani riad. To si hneď na prvú všimnú hostia. Ivan mladého kuchára poprosí, aby mu priniesol čistý pohár, pre istotu pri umývaní riadu však naňho dohliadne. "Čistejší chlievik mali prasiatka v Nemecku, kde som pracoval," povie skúsený cestovateľ!

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Pravdepodobne si Marek častejšie objednáva jedlo cez donáškovú službu, než navarí sám. Príbor dokonca pred nakrúcaním nemal a musel si ho kúpiť. To si všimne pozorné oko nejednej z dám - Marek poriadne neodstráni štítok To zďaleka nebude jediný problém a ani najväčší. Na hlavnom jedle hostia nájdu perie z kuraťa, zelenina v polievke bude takmer úplne surová! 

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!