Peter hrdo odprezentuje slovenské tradície: Latka bude už v pondelok nastavená vysoko!

Neraz v Bez servítky vidíme obdivuhodných mladých ľudí, ktorí sa venujú rôznym aktivitám, málokedy je to folklór. Ten dnes hrdo odprezentuje Peter!

Dvadsaťštyriročný Peter Sedmák pracuje na mestskom úrade, no jeho najväčšou vášňou je slovenský folklór a tradície. "Mám veľký vzťah k folklóru, preto som sa rozhodol svoj čas a peniažky investovať do takejto starej chalúpky," opíše v Bez servítky svoju vysnívanú chalupu, v ktorej dnes aj hosťom navarí. "Každá jedna vec, ktorá sa aj v tejto spálni nachádza, prešla mojimi rukami," prezradí šikovný mladík, ktorý si úplne sám vyrobil napríklad posteľ. V dome uložil dedičstvo po svojich rodičoch a starých rodičoch. Okrem toho hrá na heligónke, čo predvedie aj svojím dnešným hosťom. "Na heligónku ma naučil hrať môj starý otec," nástroj si vyrobil úplne sám spolu s fujarou.

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

A tradičné slovenské bude aj jeho menu. Nebude chýbať poctivá pálenka, slovenské syry, mäso ani prestierane na lopáriku. A hostí privíta Peter už programom, pri ktorom im zahrá na svoj obľúbený hudobný nástroj. Vyzerá to, že sa v Bez servítky stretla partia dobre naladených ľudí, tak dúfajme, že im to aj vydrží!

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!