Janko prekvapí inovatívnym menu: Takúto ingredienciu v polievke často nenájdete!

Ján pracuje ako kamionista, možno by ste preto čakali, že v kuchyni nie je zdatný. S pomocou manželky však prichystá chutné menu a prekvapí aj inováciou!

Hostia vďaka Jankovi ochutnajú polievku, ktorú ešte nemali. Zelerový krém doplnený o niečo nastrúhané. Na prvý pohľad to bude vyzerať ako syr, ukáže sa však, že ide o strúhanú hrušku. "Nabral som vám moju špecialitu," prezradí hosťom, ktorých prekvapí, že polievka sa dá urobiť aj z hrušky. Nejde o Jankov recept, ako sám povedal, ochutnal ju inde a odvtedy je súčasťou aj jeho kuchyne. Pravdou je, že to nie je chuť pre každého! 

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Na prvé privoňanie hostia uhádnu, že tam bude zeler, ďalšie ingrediencie však ostanú záhadou. Aj keď polievku Erika prirovná k detskej výžive, hosťom bude chutiť. "U nás sa robí hruškový kompót, hrušková pálenka, hruškový lekvár, ale polievka, veru, nie," povie na rovinu tradičný kuchár Peter. Polievka milo prekvapí aj Elišku, ktorá ju prirovná k sviečkovej, tú má veľmi rada, takže sa aj ona konečne naje. "Ak tam boli nejaké hrušky, vôbec som ich necítila, ani mi nechýbali," prezradí včerajšia kuchárka. Hostia budú milo prekvapení nielen zo štartu Jankovho večera! 

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!